Tvillingflickorna såg helt normala ut efter födseln - men efter att läkarna tittat närmare blev de chockade!
Dela på Facebook

Alyssa och Michael Dunn hade turen att bli föräldrar till två vackra och till synes friska tvillingbebisar. Det var först vid en rutinkontroll hos läkaren som föräldrarnas mardröm började. Läkaren upptäckte att den ena bebisens, Madeleines, mage var svullen.

“Man kunde se hur läkarens ansikte förändrades, och jag tror vi båda visste då att detta inte skulle bli en vanlig rutinkontroll,” säger Michael i en intervju. De gjorde ett ultraljud, och det visade sig att hon hade en extremt ovanlig form av spädbarnscancer. Men det var inte den enda dåliga nyheten. Inte bara Madeleine var drabbad, utan även hennes syster Isabella bar på samma sorts cancer - risken för att bägge tvillingarna skulle ha samma sorts cancer är försvinnande liten.

Alyssa och Michael gav inte upp hoppet, trots den extrema oturen. De bägge barnen behandlades med kemoterapi, när läkarna en dag valde att återförena de bägge tvillingarna med varandra. Det var som att mötet gav de bägge barnen ny energi - för första gången på länge lekte de och skrattade. Efter det valde de att fortsätta behandlingen hemifrån, och efter att tag var det som om sjukdomen hade försvunnit.

– Det hade kunnat vara en tragedi, men det är ett mirakel, säger doktorn i klippet nedan.

Du kan själv höra den rörande historien nedan, och glöm inte att dela den efteråt.Dela på Facebook