Ungdomsgrupp filmar medan funktionsnedsatt man drunknar - Se videon som fått hela världen att rasa
Dela på Facebook

"oj han dog precis" säger en av ungdomarna som hånade den funktionsnedsatta mannen medan han höll på att drunkna. Nu sprids den hemska videon som fått människor världen över att rasa.

- Hur kan det finnas sånt hat i människor?

Nu sprids videon där en grupp ungdomar mellan 14 och 16 år filmar och hånar Jamel Dunn, en 34 årig funktionsnedsatt man, när han drunknar i en damm. Ett par minuter senare har Jamel avlidit utan att någon brytt sig, istället var det sista han hörde "Vi kommer inte hjälpa dig din idiot".

Denna hemska tragedi som inträffat i Florida, USA, har spridit sig på internet och i nyheter världen över och vi kan inte förstå detta omänskliga beteende som denna grupp med ungdomar visar.

Ingen vet varför Jamel befann sig i dammen på eftermiddagen den 9 juli. Om han ramlat i eller om han gått ner medvetet. Det enda vi vet är att Jamel precis skilt sig åt från sin flickvän efter att de bråkat.

Polisen blev medveten om händelsen på grund av att videon spridit sig på nätet, det var alltså ingen som ringde efter hjälp medan Jamel höll på att mista livet. Kroppen kunde hittas i dammen tre dagar efter händelsen.

Daily Mail skriver att polisen inte har tillräckligt med bevis för att arrestera ungdomarna. "Dessvärre har de inte brutit mot någon lag genom att inte kontakta polisen", varpå de inte kan arresteras. Hurvida detta anses som ett acceptabelt beteende är en annan fråga.

Här nedan är videon där ungdomarna filmar Jamel, varning för starka bilder.Dela på Facebook