Världens dyraste frukt - Hade du kunnat äta nummer 3?
Dela på Facebook

Tycker du om att äta frukt? Det kan var riktigt gott ibland när man känner för det. Att exempelvis ha i frukt när man äter sin granola på morgonen är något som kan rekommenderas.
Eller när man äter glass så kan man skära ner lite goda frukter och blanda ihop. Det är bara fantasin som sätter gränser. Dessutom är ju frukt nyttigt också vilket gör att du kan äta den med gott samvete.

Har du någon gång funderat på vilken som är världens dyraste frukt? Det finns nämligen frukter som du inte kan hitta i din vanliga matbutik, utan som bara säljs
på vissa speciella ställen i särskilda länder.

Dessutom finns det frukter som allt blir mer ovanliga eftersom det finns allt färre av dom, och då ökar priset till ibland skyhöga summor.

Det finns exempelvis en typ av vattenmelon som kan kosta flera hundra kronor, ibland även några tusen.
När man hör det kan man direkt tycka att det är lite väl mycket pengar för en frukt. Men samtidigt hade det varit väldigt roligt att prova och se om den är värd priset.

Hade du kunnat tänka dig att köpa några av världens dyraste frukter? Eller tycker du att det funkar lika bra med vanliga frukter som du brukar äta?
Om man någon gång blir miljonär kan man ju prova att en vecka bara köpa dyra frukter, men annars får det nog vänta om du frågar mig.

I videoklippet får du se en sammanställning över några av världens 20 dyraste frukter.
Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt