Världens tjockaste pojke har opererats. Så HÄR ser han ut idag!
Dela på Facebook

För ett tag sedan var det många som fick höra om världens tjockaste pojke. Han heter Arya Permana, och han vägde hela 190 kilo när han bara var tio år. Människor världen över chockades verkligen över
hur stor han var och hur jobbigt det måste vara. Det var till och med så illa att han inte kunde gå till skolan. Så han var istället hemma och låg i sängen för att det helt enkelt var för tungt att röra sig.

Man kan verkligen förstå hur jobbigt detta måste ha varit, men så för en liten tid sedan genomförde han ett operation för att bli smalare.

När man ser resultatet idag och hur han ser ut, är det verkligen stor skillnad mot hur han såg ut tidigare. Man inser direkt hur lättare livet måste vara för honom nu, eftersom han tidigare var så isolerad i hemmet.

Världens tjockaste pojke vägde 190 kilo när han var tio år gammal.

Världens tjockaste pojke vägde 190 kilo när han var tio år gammal.

Men när man idag ser honom efter förvandling är det verkligen chockerande. Man tror knappt att det är samma person.

Men när man idag ser honom efter förvandling är det verkligen chockerande. Man tror knappt att det är samma person.

Idag Arya var ute och leka med sina kompisar, gå till skolan och springa när han känner för det. Det är verkligen en stor skillnad mot hur livet såg ut tidigare. Han föräldrar är överlyckliga över att deras son har fått ett helt nytt liv. Idag kan han bara äta små portioner mat annars spyr han upp det. Så förhoppningsvis kommer han fortsätta att vara smal även framöver.

Det är verkligen chockerande att se hur han ser ut idag. Du kommer nog nästan ramla av stolen...

Se mer i videoklippet om hur han ser ut idag, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt