Vad pappan väljer att göra under 7 års tid, efter dottern fått sitt hjärta krossat - är helt otroligt
Dela på Facebook

I vardags-stressen, när man har hundra saker att tänka på kan det vara enkelt att glömma bort att allt man uppskattar i sitt liv. Det gäller både ens hem, jobb och materiella ting men framförallt behöver vi ta oss tid till att uppskatta de fantastiska människorna som finns i vårt liv. Familjen är det absolut käraste vi har, de finns där för oss i vårt och torrt.

Den starkaste kärlek som finns är det otroliga bandet mellan föräldrar och barn. Vi vet inte allt våra föräldrar har gått igenom och hur hårt de har kämpat för att ge oss all den kärlek vi fått genom åren. Facebook gruppen 'Love What Matters' fokuserar på just denna fantastiska kärlek - människor emellan, men det finns ett inlägg som stod ut och har fått rejält med uppmärksamhet.

En ung kvinna från USA berättade hur fruktansvärt det var efter att hennes första pojkvän lämnat henne. I inlägget berättar hon hur hennes pappa valde att agera efter att han sett hur förkrossad hans dotter var. Inlägget är lite långt men ta gärna en minut och läs igenom vad hon skrev på Facebook:

“De flesta dagar som passerar, är jag klart övertygad om att min pappa är en livs levande superhjälte. Han har ett tufft yrke som arbetare och är stenhård på ytan, men när han fick sitt första barn smälte hans hjärta. Hans kärlek är så stark att den hade kunnat flytta berg och sätter därmed en hög ribba för framtida pojkvänner. Han har alltid varit min superhjälte.

Men ingenting i världen kan förbereda dig för hur det kommer att kännas första gången du får ditt hjärta krossat. När jag var i 20-års åldern krossade en pojkvän mitt hjärta i tusen bitar på tacksägelsedagen.

Pappa lyfte bokstavligt talat upp mig från golvet, där jag låg och snyftade så mycket att jag fick stjärnor framför ögonen. Jag var förkrossad, och när jag tänker tillbaka på händelsen så inser jag att han också blev det av att se mig så här.

Mina föräldrar, rumskamrater och kompisar turades om att se till mig de kommande dagarna. En av dessa dagar, berättade jag för pappa den saken som gjorde att jag inte kunde gå vidare. Så här sa jag:

– Jag är så van att få ett sms på morgonen där han skriver godmorgon. Det fick jag varje dag, men nu får jag inte det längre. Jag hinner inte ens kliva upp ur sängen på morgonen innan jag blir påmind om det. Det är en daglig påminnelse att det är över… och att han inte kommer tillbaka.”

“Från den dagen, skickar han ett sms varje morgon. De innehåller inspirerande texter, kärleksfulla lyckönskningar och påminnelser om hur mycket han älskar mig. Jag fick mitt hjärta krossat för sju år sedan. Men han har aldrig slutat skicka dem. Jag har gått vidare, flyttat till en annan stad och hittat en fantastisk ny pojkvän, men min superhjälte fortsätter att komma till undsättning. Han sms:ar mig fortfarande (nästan) varje dag.

Han är ett utmärkt exempel på hur hårt arbetande och självisk han är. Hans kärlek är villkorslös. Han slutar aldrig berätta hur mycket han älskar mig. Han berättar det varje morgon, varje kväll och två gånger på söndagar.

Och tittar du noga, kan du även se det i hans handlingar. Jag har sett honom älska min mamma i mer än 30 år, men behandlar henne fortfarande som om han vore nykär. Han köper blommor åt henne, dansar tryckare med henne i köket och skriver kärleksbrev till henne. När en sådan man är i centrum av ditt universum, känns det som att allt är möjligt. Om en liten flicka kan besitta den känslan, finns det ingenting som kan mäta sig med henne. Hon är totalt orädd, och har hela världen framför sina fötter.

Till alla pappor där ute, och min i synnerhet: tack. Du kanske inte vet om det, men din lilla flicka uppmärksammar varenda steg du tar och litar på varenda ord du säger. Tack, för att ni aldrig låter oss glömma hur speciella vi är.”

Dela gärna artikeln för att hylla alla fantastiska mammor och pappor där ute. För den villkorslösa kärleken vi får vara med om.Dela på Facebook