Vad säger sättet du kramar din partner på om förhållandet? Jag hade ingen aning!
Dela på Facebook

Att vara i ett förhållande kan vara fantastiskt på många sätt. Speciellt om man verkligen trivs ihop och har det riktigt mysigt och roligt ihop. Men ibland kan man fråga sig om personen man träffar verkligen är den rätta, och små problem kan börja dyka upp. Något man alltid bör lägga märke till är hur man kramar varandra i en relation. För sättet man gör det på säger nämligen mycket om dig och din partners relation. Vi hade inte en aning om detta.

1. Att stoppa ner din hand i din partners ficka. När du är tillräckligt bekväm med att göra detta, visar det att personen betyder något för dig. Du känner dig lugn och harmonisk med denna person.

2. Lägga armarna runt midjan. Armarna runt en persons midja visar skydd. Du är säker på att du kan ge säkerhet och komfort.

3. Ögonkontakt. När du tittar rätt in din partners ögon kan du skapa en äkta och sann kontakt. När du har kommit dit att du stirrar in i din partners ögon samtidigt som du håller om dem, är det ett långt steg.

Vad betyder egentligen dom olika kramarna? Nu får vi äntligen svaret på vad alla betyder!

Vad betyder egentligen dom olika kramarna? Nu får vi äntligen svaret på vad alla betyder!

4. Stryka längs personens rygg. Att stryka en persons rygg visar tillförsikt. Du vill vara där för honom eller henne. Du bryr dig om dem väldigt mycket och vill skydda. Gör man detta visar man verkligen att man litar på varandra.

5. Lägga armen om axeln. När någon lägger sina armar runt en annan persons axlar betyder det vänskap. Detta innebär att du har etablerat en pålitlig relation där man är varandras bästa vänner i förhållandet.

Se mer om vad resten av alla kramar betyder i videoklippet här under. Och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se vad alla kramar betyder här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt