Zara Larsson för fram ett budskap som hyllas av fansen
Dela på Facebook

Dagens samhälle bombarderar oss dagligen med ”den perfekta kroppen” eller ”den perfekta hyn” och så vidare. Man ska vara len och slät från topp till tå. Ibland kommer det som en frisk fläkt när man får se en oretuscherad eller osminkad bild på någon.

Idag kan man följa de flesta kändisar genom sociala medier som Instagram och Twitter där de ibland visar upp en mer naturlig sida av sig själva, jämfört med vad man annars är van vid att se.
Det är just det Zara Larsson nu hyllas för.

Under lördags morgonen 29 juli delade hon en artikel på Twitter som hon tycker var ironisk. I artikeln stod det att man inte behöver tvätta ansiktet för att finnar numera är inne. Då Zara tidigare varit öppen med att hon också har problemhy får hon fortfarande kommentarer som ”Din hud är ju felfri” ”Vad klagar du över” ect. Och det är ju sant att vi ofta ser denna skönhet sminkad och utan ett spår av en endaste finne.

Men under lördagsmorgonen la hon upp en bild på sig själv utan smink där man kan se hennes hy. ”Min hy är dålig men det är okej” skriver hon.

Hon hyllas nu av sina fans som tackar henne för att hon visar upp en bild av sig själv som inte är perfekt.

”Tack för att du visar dina fans ditt ansikte utan smink. Det gör att även jag känner mindre press på att ha felfri hy” lyder en av kommentarerna varpå Zara svarar ”Jag känner samma press som du. Vi håller ihop.”Dela på Facebook